Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την αγορά και πώληση κάνναβης

11:27 27/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Από 1η Ιανουαρίου η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την πώληση και αγορά της κάνναβης ψυχαγωγικού χαρακτήρα κάτι που αναμένεται να “βάλει φωτιά” ακόμη και στις κουζίνες όλων των εστιατορίων που εισάγουν τη μαριχουάνα και στη μαγειρική!

Οι σεφ και οι επενδυτές συνεργάζονται για να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από τροφές και ποτά με έγχυση κάνναβης, την 1η Ιανουαρίου, συστατικό που πλέον θα περιέχεται σε ελαιόλαδο αλλά και σε μπισκότα και ντομάτες. Τα τελευταία χρόνια είναι δημοφιλή τα δείπνα με κάνναβη που παρατίθενται

σε ιδιωτικά πάρτι, σε περιοχές όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Ντίεγκο αλλά απαιτείται κάρτα ιατρικής μαριχουάνας.

Σε πολιτείες όπως το Όρεγκον, η Ουάσιγκτον και το Κολοράντο είναι εδώ και χρόνια νομιμοποιημένη η ιατρική μαριχουάνα που έχει ωθήσει σε κίνημα κάνναβης στην τροφή. Τώρα όμως αναμένεται η αγορά της εστίασης να γνωρίσει μεγάλη αύξηση αν και υπάρχουν και οι φωνές διαμαρτυρίας που προειδοποιούν ότι πρέπει να τηρούνται πλήθος κανονισμών καθώς πολλοί μπορεί να οδηγηθούν στα επείγοντα περιστατικά ενώ η νεολαία μπορεί να εξοκείλει με την ελεύθερη χρήση μαριχουάνας ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

The post Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την αγορά και πώληση κάνναβης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα