Η Γιουβέντους καθάρισε με την Πόρτο και πήρε διπλό-πρόκριση (0-2)

00:15 23/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Γιουβέντους είπε grazie στον Τέλες που αποβλήθηκε στο 27′ και αφού έπνιξε την Πόρτο πήρε διπλό-πρόκριση στο Dragao με γκολ των Πιάτσα-Αλβες (0-2).

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί καθάρισε με την Πόρτο η Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία εκμεταλλεύτηκε το ότι οι Δράκοι έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες και αφού τους έβαλαν στα καρέ τους σχεδόν σε όλο το ματς, στο τέλος τους λύγισαν χάρη σε δύο γκολ

από δύο χρυσές αλλαγές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Πιάτσα και Ντάνι Αλβες έκαναν τη δουλειά για την Γιούβε, που είχε δοκάρι και μετέτρεψε τη ρεβάνς στο Τορίνο σε τυπική διαδικασία.

Στο πρώτο κομμάτι του ματς η Πόρτο φάνηκε ότι θα παίξει στα ίσα, τουλάχιστον την έδρα της, την Γιουβέντους και το φάουλ του Μπραχίμι έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπουφόν (6′) για να απαντήσει ο Ντιμπάλα που σούταρε άουτ πέφτοντας από το ημικύκλιο (23′). Στο 25′ και το 27′ ο Αλεξ Τέλες έκρινε σε μεγάλο βαθμό την τύχη του αγώνα και του ζευγαριού. Ο Βραζιλιάνος, πρώην μπακ της Ιντερ, έκανε μαρκαρίσματα σε Κουαδράδο και Λιχτστάινερ και είδε απόλυτα σωστή κόκκινη η οποία είναι πιο γρήγορη στο φετινό CL. Η Γιούβε μετέφερε το ματς στο μισό γήπεδο και είχε φάσεις με Κουαδράδο (28′), Πιάνιτς (33′), Κενίρα (34′) και Ιγουαΐν (39′) όμως η μεγαλύτερη χάθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν το σουτ εκτός περιοχής από τον Ντιμπάλα πήγε στο δοκάρι του Ικερ Κασίγιας.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους επέβαλλε το ίδιο σκηνικό. Το ματς ήταν στο μισό γήπεδο και παρότι οι Bianconeri δεν έκαναν καθαρές φάσεις σου έδιναν την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα σκοράρουν. Στο 47′ ο Ντιμπάλα έφυγε οριακά αλλά το γκολ του με τρομερό βολέ ακυρώθηκε και η Πόρτο έδειξε ότι υπάρχει ένα λεπτό μετά με την κεφαλιά του Ερέρα. Στο 53′ το σουτ του Ντιμπάλα εκτός περιοχής πήγε στα χέρια του Κασίγιας, στο 60′ αυτό του Κεντίρα έφυγε έξω από το παραθυράκι και στο 66′ το curler του Ιγουαΐν μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις έξω. Υστερα από εκείνο το σημείο ήρθε το show του Αλέγκρι.

Στο 67′ έβαλε τον Πιάτσα και ο Κροάτης μετά το λάθος του Λαγιούν έκανε στο 72′ το 0-1 με τρομερό σουτ και στο 74′ ο Ντάνι Αλβες που είχε στο γήπεδο ένα λεπτό έγραψε το 0-2 μετά τη σέντρα του Αλεξ Σάντρο για το 0-2 που έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 87′ ο Κεντίρα δεν κατάφερε από κοντά να δώσει χαρακτήρα πάρτι στο ματς.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα