Η Γαλλία στην κορυφή τού κόσμου – Νίκησε 4-2 την Κροατία στον τελικό τού Μουντιάλ

20:14 15/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Έγραψε ιστορία η Γαλλία κερδίζοντας το δεύτερο Μουντιάλ τής ιστορίας της. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο νίκησε καθαρά με 4-2 την αξιόμαχη Κροατία και ανέβηκε στην κορυφή τού κόσμου, 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο τής ομάδας τού Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι τρικολόρ προηγήθηκαν με αυτογκόλ, το οποίο σημείωσε ο Μάντζουκιτς μετά από χτύπημα φάουλ τού Γκριεζμάν. Λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Πέριστς με εκπληκτική ενέργεια και σουτ.

Ο Πέρισιτς ήταν, όμως, ο μοιραίος για την ομάδα του, διότι

έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Πιτάνα σφύριξε πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γκριεζμάν και ευστόχησε. Έτσι, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πογκμπά έκανε το 3-1 με φαλτσαριστό πλασέ από τη γραμμή τής μεγάλης περιοχής και λίγο αργότερα π ΕΜπαπέ το 4-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Μείωσε σε 4-2 ο Μάντζουκιτς, μετά από παιδαριώδες λάθος τού τερμαατοφύλακα Γιορίς.

Η

The post Η Γαλλία στην κορυφή τού κόσμου – Νίκησε 4-2 την Κροατία στον τελικό τού Μουντιάλ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα