Η φωτογραφία της ημέρας

16:22 25/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Ποιος είπε ότι τα παχουλά κορίτσια δεν είναι όμορφα και πρέπει να αισθάνονται κόμπλεξ για το κορμί τους; Η φοιτήτρια Στέλλα Μπούνσοφτ, πάντως, όχι μόνο δεν αισθάνεται κόμπλεξ για την κοιλιά της, τις ραγάδες και τα παχουλά της μπράτσα, αλλά δεν δίστασε να ανεβάσει φωτο στο μπλογκ της επιδεικνύοντάς το!
Ο φωτογράφος Μπράντον Στάντον την εντόπισε και τη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του «Humans of New York». Σε λίγες  ώρες στο διαδίκτυο γινόταν χαμός και τα like ξεπέρασαν

το μισό εκατομμύριο! Δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε και το σημείωμα που έγραψε η Στέλλα.

«Αυτή η φωτογραφία είναι για τον περίεργο άνδρα που στην εκκλησία μου είχε πει ότι η κοιλιά μου ήταν πολύ μεγάλη όταν ήμουν πέντε. Αυτή η φωτογραφία είναι για τον προπονητή ιππασίας που μου είχε πει ότι είμαι πολύ παχιά όταν ήμουν εννέα ετών.

Αυτή η φωτογραφία είναι για το κορίτσι στην κατασκήνωση που μου είχε πει ότι θα ήμουν ομορφότερη αν έχανα κιλά. Αυτή η φωτογραφία είναι για τους ηλίθιους διαφημιστές οι οποίοι πωλούν κρέμες που καταπολεμούν τις ραγάδες, τις οποίες σχεδόν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι έχουν. Αυτή η φωτογραφία είναι για το αγόρι που μου είπε στο πάρτι ότι μοιάζω με φάλαινα. Αυτή η φωτογραφία είναι για την Έμιλυ στο σχολείο που με έβριζε, έφτιαχνε κοροϊδευτικά βίντεο για εμένα, μου έστελνε άσχημα email και με φώναζε «λαρδί».

Με έκανε να νιώθω ότι δεν άξιζε να ζω. Μόνο γιατί ήμουν πιο παχιά από εκείνη. Ήμουν 12 ετών. Πάνω από όλα, όμως, αυτή η φωτογραφία είναι για εμένα. Για το κορίτσι εκείνο που μισούσε το σώμα της τόσο πολύ, που κατέφυγε σε ακραίες μεθόδους για να το αλλάξει. Που έκλαιγε για ώρες επειδή δε μπορούσε να είναι αδύνατη. Που πληγώθηκε, βασανίστηκε, επειδή ήταν αυτή που ήταν. Τα έχω ξεπεράσει πια όλα αυτά. Αυτό είναι το σώμα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα