Ελίσσεται η Φώφη μεταξύ Βενιζέλου & Γιώργου για να μην τα σπάσει μαζί τους

17:39 25/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Μεταξύ Βενιζέλου και Παπανδρέου προσπαθεί να ισορροπήσει η Φώφη Γεννηματά, χωρίς μέχρι στιγμής να καταφέρνει σπουδαία αποτελέσματα. Επιχειρεί να επανεντάξει στο ΠΑΣΟΚ τα στελέχη που ακολούθησαν τον πρώην πρωθυπουργό στο ΚΙΔΗΣΟ και, κυρίως, να ξαναφέρει πίσω τον κόσμο που το ψήφισε.

Οι κινήσεις της είναι προσεκτικές, καθώς

δεν θέλει να προκαλέσει έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχεται συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυρία Γεννηματά δεν παίρνει πρωτοβουλία να μιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό, απλώς απευθύνεται δημοσίως στους πρώην συντρόφους της και ιδιωτικώς μιλά μαζί τους ο Γιάννης Μανιάτης.

Πώς αντιδρά ο Παπανδρέου; Δικοί του άνθρωποι λένε πως δυσφορεί και πως περιμένει πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να μιλήσουν. Ο ίδιος δεν θέλει να πολιτευθεί, θέλει όμως να δοθεί η εικόνα συνεργασίας δυο κομμάτων, μετά από συνεννόηση δυο αρχηγών…

Θα κάνει κάτι τέτοιο η κυρία Γεννηματά; «Προς το παρόν όχι», λένε συνεργάτες της, «απομένουν τέσσερις εβδομάδες έως τις εκλογές, θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα