Η ΕΠΟ «αθώωσε» τον Χολέμπας

20:34 10/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Θέση για το θέμα με τον Χοσέ Χολέμπας πήρε σήμερα η ΕΠΟ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ουγγαρία.

Ο ομογενής ακραίος αμυντικός της Γουότφορντ είχε προκαλέσει σχόλια με την αντίδρασή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

Πολύ εκνευρισμένος ο Χολέμπας, αρνήθηκε να ακολουθήσει τους συμπαίκες του που πήγαν να ευχαριστήσουν τους

Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι ταξίδεψαν τόσο μακριά για να τους συμπαρασταθούν.

Μερικές ιστοσελίδες μάλιστα ανέφεραν ότι ο «Γερμανός» πέταξε τη φανέλα του, ένα γεγονός όμως που ουδέποτε συνέβη όπως αναφέρει η ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Χοσέ ήταν εκνευρισμένος και γι΄ αυτό δεν μπορεί κανείς να του ζητήσει το λόγο. Αναγνωρίζουμε σε όλους το δικαίωμα να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, όπως μπορούν» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η ενημέρωση της ΕΠΟ.

«Εκνευρισμένος ήταν ο Χοσέ, άλλωστε, διότι η Εθνική ηττήθηκε. Στην ήττα άλλος δεν μιλιέται, άλλος βρίζει, άλλος νευριάζει. Και στη νίκη το ίδιο. Άλλος γελάει, άλλος φωνάζει κι άλλος κλαίει. Ο Χοσέ εκνευρίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά δεν είναι αλήθεια ότι πέταξε τη φανέλα του» κατέληξε η Ομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα