Η εκρηκτική νέα Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας

16:59 1/9/2016 - Πηγή: Aixmi

O Μισέλ Τέμερ ορκίστηκε νέος πρόεδρος της Βραζιλίας μετά την απόφαση για παραπομπή της Ντίλμα Ρουσέφ και παρά την πολιτική αναταραχή που προκαλείται στη χώρα, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη νέα Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας.

Η κυρία Μαρτσέλα Τέμερ δεν έχει μόνο εκπληκτική εξωτερική εμφάνιση αλλά και προσωπικότητα. Παρά το γεγονός ότι είναι 42 χρόνια νεότερη από τον

σύζυγό της, η ίδια είναι δικηγόρος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κοινωνικά ζητήματα.

Στη νέα κυβέρνηση της Βραζιλίας θα συμμετέχει μάλιστα και η ίδια, η οποία θα απασχοληθεί στο υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης, ενώ ειδικός τομέας ενδιαφέροντός της θα είναι τα παιδιά και η μέριμμνά τους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε ειδική τελετή στο προεδρικό μέγαρο την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα αναφέρεται στη φροντίδα 4 εκατομμυρίων παιδιών ηλικίας 0-4.

Ο υπουργός Οσμάρ Τέρα, ιδρυτής του προγράμματος, τόνισε πως τα παιδιά έως την ηλικία των τριών ετών δέχονται επισκέψεις από την πρόνοια μία φορά την εβδομάδα ώστε να διαπιστωθεί η ιατρική, παιδαγωγική και ψυχολογική κατάστασή τους. Έως τα τέσσερα έτη οι επισκέψεις αραιώνουν και γίνονται μία το δεκαπενθήμερο.

Η Μαρτσέλα θα αναλάβει την πρώτη πρόκληση με ενεργό ρόλο στο κοινωνικό πρόγραμμα. Η ίδια είναι μητέρα και έχει όλα τα προσόντα και τη διάθεση να βοηθήσει σ’ αυτόν τον τομέα, ανέφερε προεδρική πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα