Η εκπομπή τής Φαίης Σκορδά απαντά στα καρφιά τής Ναταλίας

14:55 30/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Απάντηση στις κατηγορίες τής Ναταλίας Γερμανού ότι κλέβουν θέματα από την εκπομπή της Επιτέλους Σαββατοκύριακο (στο Epsilon) έδωσαν οι συντελεστές τής εκπομπής Πρωινό τής Φαίης Σκορδά. Η Ναταλία Γερμανού είχε υποστηρίξει ότι μεταδόθηκε, χωρίς αναφορά στην πηγή, το θέμα τού προσκλητηρίου τού Σάκη Τανιμανίδη και παρακαλούσε να μη γίνει το ίδιο και με τη συνέντευξη τής Πέμης Ζούνη.

Από το Πρωινό ανέλαβε να απαντήσει η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία ανέφερε ότι είχε γίνει αναφορά και στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Στην

εισαγωγή της στο θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος από τους πολύ αγαπημένους μας, όπως είναι η Ναταλία Γερμανού, όταν δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση. Κάποιος την παραπληροφόρησε και έβγαλε ένα παράπονο που δεν μας άρεσε ρε Ναταλία γιατί δεν είχες και δίκιο. Το θέμα που είχαμε παίξει για το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Τανιμανίδη, το πάσαρε ο Θέμης κάνοντας αναφορά και στον και στην εκπομπή».

Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε πως «Για να το πει η Ναταλία πρέπει να έχει συζητηθεί πριν την εκπομπή».

Η εκπομπή τής Φαίης Σκορδά απαντά στα καρφιά τής Ναταλίας

The post Η εκπομπή τής Φαίης Σκορδά απαντά στα καρφιά τής Ναταλίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα