Η Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει: Αν δεν είχα επιλέξει τον Εμανουέλ, θα είχα χάσει όλη μου τη ζωή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

15:42 17/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρώτη συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία δίνει η Μπριζίτ Μακρόν που ποζάρει για τη γαλλική έκδοση του Elle, με ένα λευκό φανελάκι κι ένα τζιν παντελόνι και μιλά τόσο για τον έρωτά της με τον Εμανουέλ Μακρόν όσο και για το αν πρέπει να θεσμοθετηθεί θέση «Πρώτης Κυρίας» και στη Γαλλία όπως στις ΗΠΑ.

Το Elle

κυκλοφορεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου ενώ στην προδημοσίευση ήδη δημιουργούνται πολλές προσδοκίες γι’ αυτά που θα διαβάσουν οι αναγνώστριες στις σελίδες του συγκεκριμένου τεύχους.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της Εμανουελ Μακρόν λέει: «Όταν διαβάζω για εμάς, πάντα νιώθω πως διαβάζω για την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας, όμως, είναι πολύ απλή».

Αρχικά, όταν συναντήθηκε με τον μαθητή της τότε Εμανουέλ, πίστεψε ότι ήταν τρελή. Ότι είχε χάσει τη λογική της. Αλλά, όπως λέει: «Αν δεν είχα κάνει την επιλογή αυτή, θα είχα χάσει όλη μου τη ζωή». Θεωρεί πως το μεγαλύτερο «λάθος» του συζύγου της είναι πως «αυτό που συζητούν όλοι, ότι είναι νεότερος από μένα», λέει αναφερόμενη στην 24χρονη ηλικιακή διαφορά τους.

Brigitte Macron, sensible, sincère et libre. Son premier entretien vendredi dans @ellefr #ellefrance #ellemagazine #brigittemacron #emmanuelmacron #frenchpresident

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE (@ellefr) στις Αύγ 16, 2017, 11:25πμ PDT

Για τη ζωή στα Ηλύσια έπειτα από την απλή καθημερινότητά της αναφέρει: «Με τον Εμανουέλ, είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίθανα πράγματα που πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια. Ήμουν αγχωμένη μόνο το βράδυ του δεύτερου γύρου των εκλογών. Πολλοί νόμιζαν πως μετά τον πρώτο γύρο πιστέψαμε ότι είχαμε νικήσει. Λάθος. Δεν το κάναμε ποτέ αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που δεν περιμένω κάτι για εμένα, ένα πράγμα συμβαίνει μόνο όταν έχει έρθει και όχι πριν».

Για την πρόθεση του Εμανουέλ Μακρόν να την ορίσει Πρώτη Κυρία διά νόμου σχολιάζει: «Θα καθοριστεί όχι από νόμο αλλά από μια χάρτα διαφάνειας, που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρώνομαι, ποιες είναι οι αποστολές και τα μέσα μου. Στο site της προεδρίας να αναρτώνται τα ραντεβού και οι υποχρεώσεις μου, ώστε οι Γάλλοι να ξέρουν ακριβώς τι κάνω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να είναι όλα πολύ καθαρά: όπως όλες όσες προηγήθηκαν, θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο μου, αλλά οι Γάλλοι θα ξέρουν ποια μέσα έχω στη διάθεσή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα