Η ατυχία χτύπησε πάλι τον Φουστέρ -Ποιος τον έχει ματιάσει;

18:55 12/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Η ατυχία του Φουστέρ δεν έχει προηγούμενο φέτος καθώς ένας ακόμα τραυματισμός τον θέτει off για σημαντικό διάστημα.

Ο Ισπανός αρχηγός του Ολυμπιακού έπαθε κάταγμα στο αριστερό του χέρι με το ιατρικό επιτελείο να μην έχει προσδιορίσει ακόμα την επάνοδό του. Όμως είναι δεδομένο πως ο Βίτορ Περέιρα θα τον στερηθεί για ένα σημαντικό διάστημα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά φέτος που ο Νταβίντ Φουστέρ έχει χτυπήσει φέτος. Το 2014 είχε ολοκληρωθεί γι” αυτόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Στα τέλη Δεκεμβρίου

(σ.σ. 30 του μηνός) είχε τραυματιστεί σε προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χέρι. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν τότε λόγο για τρεις εβδομάδες απουσίας. Εν τέλει ο Φουστέρ προπονήθηκε πρώτη φορά κανονικά μετά τον τραυματισμό του στις 20 Ιανουαρίου. Ήταν η πρώτη κανονική του προπόνηση μετά το χτύπημά του και ενώ έκανε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Στην συνέχεια το προπονητικό τιμ προσπαθούσε να τον προφυλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσε.

Ωστόσο ο Ισπανός χτύπησε ξανά στο περιθώριο του αγώνα της 11ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ουσιαστικά δηλαδή από τις 30 Δεκέμβριο έως και σήμερα ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε 22 προπονήσεις σε διάστημα 45 ημερών. Και τώρα υποχρεώνεται να μείνει ξανά εκτός… Φέτος πάντως ο Φουστέρ έχει βγάλει και άλλα προβλήματα τραυματισμών κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να βοηθήσει όσο θα μπορούσε και θα ήθελε τον σύλλογό του.

* Ο Κώστας Μήτρογλου είχε πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου έπαιζε με πρόβλημα και γενικότερα έχει καταπονηθεί αρκετά.

Διάβασε περισσότερα στο: http://www.gazzetta.gr/football/article/701572/i-kakodaimonia-toy-foyster

Keywords
Τυχαία Θέματα