Η αντίδραση της Τζένιφερ Άνιστον στο διαζύγιο του Πιτ

13:15 21/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του πιο λαμπερού ζεύγους του Χόλιγουν Τζολί-Πιτ η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον θα έπρεπε να πανηγυρίζει.

Πριν από 11 χρόνια η Αντζελίνα Τζολί διέλυσε έναν γάμο που έδειχνε ακλόνητος. Κι όμως η Άνιστον πλέον είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Τζάστιν Θερού και έχει ξεπεράσει όλο το σοκ του χωρισμού και τη συμπεριφορά της Τζολί απέναντί της. Άλλωστε η Αντζελίνα ήταν γνωστή αντροχωρίστρα στο Χόλιγουντ και τελικά ο Μπραντ Πιτ

δεν ήταν και τόσο ευτυχισμένος με την Τζένιφερ.

Κι ενώ όλοι οι φίλοι τηλεφωνούσαν στην Τζένιφερ για να «θάψουν» τον Μπραντ καθώς πλέον ο χωρισμός αυτός ήταν «κάρμα» για τα όσα της είχαν κάνει, εκείνη τους διέκοπτε τηρώντας μία αξιοπρεπή στάση όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, οι πιο κακές γλώσσες λένε ότι και η ίδια η Άνιστον είπε ότι ήταν κάρμα και πως περίμενε ότι αυτοί οι δύο θα είχαν αυτήν την κατάληξη.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η Άνιστον βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της όταν έμαθαν τα νέα και το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπάει.

«Απέχει απ’ όλα αυτά και δεν μιλάει καθόλου για το θέμα. Έχει φτιάξει τη ζωή της και η ημέρα της ήταν όμορφη, την πέρασε στο σπίτι χαλαρά και τυπικά όπως κάθε μέρα» είπε άτομο του περιβάλλοντός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα