Η Άννα Καραμανλή εξηγεί γιατί είπε «να πάει να γ… ο Χαρδούβελης»‏

17:54 10/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλη από το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν πήγε να ενημερώσει τους βουλευτές για τον ΕΝΦΙΑ και έστειλε τον σύμβουλό του κ. Θεοδωρακόπουλο, η «γαλάζια» βουλευτής Άννα Καραμανλή, είπε «να πάει να γ… ο Χαρδούβελης, που δεν καταλαβαίνει ότι ο κόσμος πεινάει».

Η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, γνωρίζοντας τη φτώχεια που επικρατεί στην εκλογική της περιφέρεια, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και, μάλιστα κάποια στιγμή αναλύθηκε σε λυγμούς.

Η

ίδια εξήγησε μίλησε σήμερα για τα χθεσινοβραδινά «γαλλικά» της.

«Ζω με τον κόσμο στη Β’ Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ», είπε στον ραδιοσταθμό ‘ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1′ και πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ, ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα «γαλλικά». Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ.

Σε ό,τι αφορά τον κ Χαρδούβελη, η κυρία Καραμανλή είπε:

«Ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε, όμως, να αποδοθούν ευθύνες σ’ αυτούς που έφταιξαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα