Η ακμή που έγινε παρακμή για τον Μίκι Ρουρκ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

16:56 23/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Το πρώην αστέρι του Χόλιγουντ έχει εδώ και καιρό χάσει τη λάμψη του… Τη δεκαετία του 80′ μεσουράνισε στις «9½ Εβδομάδες» στο πλευρό της Κιμ Μπάσιντζερ. Ο πρώην μποξέρ έλαβε θετικές κριτικές για τη δουλειά του στις ταινίες «Barfly» και «Δαιμονισμένος Άγγελος».

Η διάκριση για τον Μίκι Ρουρκ θα έρθει πολύ αργότερα το 2008 με την ταινία ο «Ο Παλαιστής», όπου ερμήνευσε το ρόλο ενός ξεπεσμένου παλαιστή, και για το ρόλο αυτό έλαβε τη Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο BAFTA, αλλά και μια υποψηφιότητα για Βραβείο Όσκαρ.

Ωστόσο,

τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα για την διατήρηση της νεότητας και σε αυτή την μάχη ο Ρούρκ χάνει σε όλους τους «γύρους»…. Εκκεντρικές εμφανίσεις, δεκάδες αποτυχημένες πλαστικές στο πρόσωπο που έχουν αλλοιώσει τελείως την εικόνα του γοητευτικού άντρα που στην δεκαετία του 80′ έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να παραμιλά.

Σε μια πιο πρόσφατη εμφάνισή του οι παπαράτσι τον φωτογράφισαν να κρατά τον σκύλο του, ράτσας Πομεράνιαν, και από το άλλο χέρι την αγαπημένη του τσάντα louis Vuitton.

Σε συνέντευξή του παλιότερα είχε δηλώσει: «Περνούσα μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο. Πλήγωνα τον εαυτό μου και κλεινόμουν στην ντουλάπα όλη μέρα. Δεν άντεχα πια και έτσι πήρα ένα όπλο. Την ώρα που σκεφτόμουν σε ποιο μέρος του κεφαλιού μου να το στρέψω, ο σκύλος μου, ο Beau Jack, έκλαψε και με κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να μου έλεγε «και εμένα ποιος θα με φροντίζει;» αυτό με έκανε να κατεβάσω το όπλο».

Η φυσική κατάστασή του από την άλλη δεν θυμίζει σε τίποτα έναν 64χρονο άντρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα