Η Liberation «δείχνει» το μεσαίο δάκτυλο στον Τραμπ

17:00 19/1/2018 - Πηγή: Aixmi

«Ντόναλντ Τραμπ, ένας χρόνος μετά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της γαλλικής εφημερίδας,Liberation και «γιορτάζει» την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Τραμπ με μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα γυναικείο χέρι να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο, με νύχια βαμμένα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, στα οποία εμφανίζεται το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.

«Ένα χρόνο μετά την εκλογή του Τραμπ

οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ανασυνταχθούν» αναφέρει ο υπότιτλος της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο, επισημαίνοντας ότι «η αντιπολίτευση επιχειρεί να κερδίσει έδαφος στο Κογκρέσο, ενώ η αντίσταση κατά του Τραμπ έχει αρχίσει να σχηματίζεται σε μικρά κόμματα και συλλογικότητες».

Στο αφιέρωμα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην φερόμενη εμπλοκή της ρωσικής πλευράς στις αμερικανικές εκλογές, τις σχέσεις του Τραμπ με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του, καθώς και την κατάσταση της υγείας του.

The post Η Liberation «δείχνει» το μεσαίο δάκτυλο στον Τραμπ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα