Γυναίκα κασκαντέρ σκοτώθηκε σε ταινία του Ράιαν Ρέινολντς (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

10:43 15/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Το Deadpool 2, ταινία δράσης όπου πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Ρέινολντς και υποδύεται έναν σούπερ ήρωα, γύριζαν στο Βανκούβερ όταν συνέβη μία απίστευτη τραγωδία.

Stunt accident on set of Deadpool 2. Witnesses say motorcycle crashed through window of Shaw Tower near Jack Poole Plaza. @CTVVancouver pic.twitter.com/TJoLYRHcHT

Ben Miljure (@CTVNewsBen) August 14, 2017

Μία γυναίκα κασκαντέρ έχοντας αναλάβει μία επικίνδυνη σκηνή ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα της και ακολούθησε τις υποδείξεις του σκηνοθέτη. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να βγει στον δρόμο και να συγκρουστεί με γυάλινο τοίχο του ουρανοξύστη απέναντι.

Ασθενοφόρο βρέθηκε αμέσως στο σημείο και επί 45 λεπτά υπό το ανήσυχο βλέμμα μελών του κινηματογραφικού συνεργείου, τεχνικών και ηθοποιών επιχειρούσε να επαναφέρει τη γυναίκα στη ζωή αλλά προφανώς ήταν πολύ αργά Αποχώρησε χωρίς σειρήνες.

Stunt person hurt on set of Deadpool 2 loaded into Advanced Life Support ambulance that hasn't moved. Anxious crew looking on. @CTVVancouver pic.twitter.com/iTU2awp7Qs

— Ben Miljure (@CTVNewsBen) August 14, 2017

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ράιαν Ρέινολντς με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε την οδύνη του για την τραγωδία: «Είμαστε συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν συγκρίνεται με τη θλίψη και τον απερίγραπτο πόνο που πρέπει να αισθάνεται η οικογένεια και οι αγαπημένοι της. Οι σκέψεις μου είναι μαζί τους όπως και με καθέναν που την αγαπούσε«.

pic.twitter.com/82bD6JOpYH

Ryan Reynolds (@VancityReynolds) August 14, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα