Γρηγόρης Βαλτινός: Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει συναντήσει

16:03 27/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ως τον «μεγαλύτερο ψεύτη που έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο δημοφιλής ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος τον είχε πιστέψει.

Μιλώντας στο περιοδικό «You Weekly», τονίζει ότι πίστεψε στην ελπίδα της αριστερής κυβέρνησης . «Πίστευα διαχρονικά σε αυτή την ελπίδα. Πίστευα ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πιο δίκαιη με τους ανθρώπους, θα είναι πιο έντιμη. Ο κ. Τσίπρας

είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όλα αυτά για να πάρει την εξουσία. Για να κάνει τι; Αυτό που έκανε είναι χειρότερο κι από αυτό που υπήρχε…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και τι πρέπει να γίνει στο μέλλον;«Σίγουρα όχι αυτό που γίνεται», απαντά. «Έχουν στραβώσει τόσο πολύ τα πράγματα που όποιος κι αν αναλάβει δεν ξέρω αν μπορεί να τα ισιώσει. Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό πρέπει να μας βοηθήσει να αλλάξουμε νοοτροπία. Λυπάμαι πάρα πολύ που ειπώθηκαν τόσα ψέματα, που υπήρξε τέτοια κοροϊδία. Οι καλλιτέχνες πάντα ήταν προοδευτικοί, ήταν με το μέρος των αριστερών πολιτικών και τώρα φτάσαμε σε μια αισθητική σιχαμάρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα