Γλυφάδα: Σήμερα η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β’ Παγκοσμίου

08:57 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα θα γίνει η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος γερμανικής προέλευσης, που χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην Άνω Γλυφάδα. Το βλήμα ανακαλύφθηκε κατά την εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ελεγχόμενη έκρηξη θα γίνει από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00, ενώ ο δήμος Γλυφάδας διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Καλεί

ωστόσο τους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή, να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους και να μην κυκλοφορήσουν τις συγκεκριμένες ώρες, στην οδό Μικράς Ασίας, από την είσοδο του στρατοπέδου ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής.

Επίσης, στην οδό Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου. Επίσης, καλεί τους κατοίκους να έχουν κλειστά όλα τα παντζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα για να αποφευχθούν ενδεχόμενες ζημιές.

The post Γλυφάδα: Σήμερα η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β’ Παγκοσμίου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα