Γκλέτσος: Η δήλωσή μου περί ομοφυλοφιλίας είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου

20:55 17/4/2016 - Πηγή: Aixmi

‘Άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου ο Απόστολος Γκλέτσος με τη δήλωσή του ότι έχει πάει με άνδρα. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Μετά από αυτή τη δήλωση προχώρησε και σε άλλες που δείχνουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν.

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο antivirus, ένα gay περιοδικό στο οποίο – όπως ήταν φυσικό = μίλησε και πάλι για το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

«Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα και να σου πω, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» (δηλαδή για τη δήλωση πως έχει πάει με άντρα) είπε σ΄ένα σημείο. Για να προσθέσει: «Εγώ δεν είμαι θηλυπρεπής, είμαι 100% άνδρας και έχω κάνει κι αυτό και δεν μου μειώνει τον ανδρισμό. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχει μειωθεί ο ανδρισμός μου, δεν του χαλάω χατήρι. Το παραδέχομαι και έτσι!».

«Παιδί μου – λέει – αν αισθάνεσαι ότι είσαι gay ή bi ή ό,τι άλλο μέσα στην ψυχή σου, δεν είναι κακό. Μην έχεις κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει γι’ αυτό. Αν το κάνει, θα είναι ανόητος. Πρόβλημα έχει αυτός που σε κρίνει γιατί πραγματικά δεν ξέρει».

«Έχω δει τον πατέρα μου να τσακώνεται άσχημα, όταν κάποιος σε μια παρέα κορόιδευε κάποιον που ήταν gay. «Tι σημαίνει δηλαδή;», θυμάμαι το πατέρα μου να λέει. «Αυτός είναι ομοφυλόφιλος, εσύ είσαι κερατάς. Ποιος είναι πιο μάγκας;» Το θυμάμαι αυτό. Έτσι έχω μεγαλώσει» καταλήγει ο δημοφιλής δήμαρχος – ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα