Γκάλοπ: 8 μονάδες μπροστά η ΝΔ -Ανεβαίνουν ΔΗΣΥ και Φώφη

19:09 25/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε τροχιά κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας (άνω του 35% στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος), ενώ συντριπτικό παραμένει το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη λεγόμενη παράσταση νίκης όπου η απόσταση που χωρίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 51 μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα

με τα στοιχεία της δημοσκοπικής έρευνας, ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά καταγράφει υψηλά ποσοστά καθώς η Δημοκρατική Συμπαράταξη μαζί με το Ποτάμι κινείται πλέον στα όρια του 14%!

Μάλιστα, υψηλά ποσοστά συγκεντρώνει και η ίδια η Φώδη Γεννηματά που αναδεικνύεται ως δημοφιλέστερη αρχηγός κόμματος, 44%, ενώ αντιθέτως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέφτει στην πέμπτη θέση δημοφιλίας συγκεντρώνοντας μόλις 26% ισοδυναμώντας με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 39%, ενώ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 17%, μόλις μία πάνω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής με 9%.

Ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ωστόσο, είναι η εντεινόμενη απαισιοδοξία που καταγράφεται στην ελληνική κοινωνία.

Η απαισιοδοξία της ελληνικής κοινωνίας διατηρείται σε δυσθεώρητα ύψη (άνω του 75% βλέπει να διαμορφώνονται αρνητικές οικονομικές συνθήκες), ενώ το επίσης συντριπτικό 72% των πολιτών εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Πηγή: tanea.gr

The post Γκάλοπ: 8 μονάδες μπροστά η ΝΔ -Ανεβαίνουν ΔΗΣΥ και Φώφη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα