Γκάμπριελ κατά Τραμπ: Τον κατηγορεί για «νεποτισμό» επειδή έκανε σύμβουλό του την Ιβάνκα

12:04 29/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γρανάις Σίγκμαρ Γκάμπριελ κατακεραυνώνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ με την απόφασή του να διορίσει επίσημο σύμβουλό του την κόρη του Ιβάνκα στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για μορφή «νεποτισμού».

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke ο Γκάμπριελ λέει χαρακτηριστικά: «Για εμένα κάποια πράγματα παραμένουν περίεργα… όπως για παράδειγμα η επίσκεψη της κόρη του στη Γερμανία που αντιμετωπίστηκε σαν κοσμικό γεγονός, ενώ η ανάμειξη της πολιτικής με την

οικογένεια και τις επιχειρήσεις μας θυμίζει νεποτισμό. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο εδώ!» σημείωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ αναφερόμενος στην παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ στη σύνοδο του Βερολίνου Women20 ως εκπρόσωπος του Τραμπ.

«Πάντα με ενοχλεί όταν μέλη μιας οικογένειας που ουδέποτε έχουν εκλεγεί, εμφανίζονται ξαφνικά ως επίσημοι εκπρόσωποι και πρέπει να του συμπεριφερόμαστε λες και είναι μέλη βασιλικής οικογένειας» είπε δηκτικά ο Γκάμπριελ ρίχνοντας «Φαρμακερά» βέλη τόσο προς την Ιβάνκα όσο και κυρίως προς τον πατέρα της, πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα