Γιατί η Μελάνια και η Ιβάνκα φόρεσαν βέλο στο Βατικανό; (EIKONA-BINTEO)

18:29 24/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί να σχολιάστηκε το γεγονός ότι οι δύο συνοδοί του Αμερικανού προέδρου, η σύζυγός του Μελάνια και η κόρη του Ιβάνκα, δεν φόρεσαν μαντίλα στην επίσκεψή τους στη Σαουδική Αραβία όπου θεωρείται απαραίτητο, αλλά ερωτήματα προκάλεσε και το γεγονός ότι οι δύο κυρίες φόρεσαν βέλο κατά τη συνάντησή τους με τον Πάπα Φραγκίσκο, στο Βατικανό.

Η απάντηση είναι ότι ζητήθηκε από τις Μελάνια και Ιβάνκα η συγκεκριμένη αμφίεση καθώς το πρωτόκολλο του Βατικανό απαιτεί οι κυρίες να είναι μαυροφορεμένες και με βέλο κατά την επίσημη

επίσκεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι η μόνη γυναίκα που της επετράπη να φορέσει λευκά είναι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό καθώς είναι πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόνο οι Καθολικές βασίλισσες και πριγκίπισσες επιτρέπεται να φορούν λευκά. λλά και πάλι το βέλο είναι απαραίτητο ακόμη και λευκό.

In a long-anticipated meeting, Donald Trump and Pope Francis finally met at the Vatican today. When photos of the visit hit the internet, many people asked why Melania Trump wore a veil to the #Vatican after not wearing one in Saudi Arabia, where a headscarf is customary. The answer? Saudi Arabia didn't ask her to, but Vatican protocol is formal black clothing with a veil, says the first lady's spokeswoman. (ALESSANDRA TARANTINO/AFP/Getty Images)

A post shared by CNN (@cnn) on May 24, 2017 at 6:03am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα