Γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ η Άννα Μπουσδούκου

12:04 26/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον ΣΚΑΪ αλλά και το νέο της πόστο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μίλησε η δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου στην εκπομπή Happy Day.

«Εδώ και δύο χρόνια είχα ξεκινήσει μία συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα project που αφορούσε σε υποτροφίες προς Έλληνες δημοσιογράφους στη σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Columbia

στη Νέα Υόρκη. Όλη μου η ενασχόληση έχει να κάνει με θέματα που αφορούν στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μάλλον. Μπορεί ξαφνικά να εκδηλώθηκε, αλλά εφόσον είμαστε εδώ και συζητάμε συνειδητοποιώ κι εγώ πως ήταν μια ώριμη σκέψη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι προσπάθησα να δώσω πολλά πράγματα. Έτσι είναι η ζωή, γιατί στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν τις επιλογές και τον προσανατολισμό», εξήγησε η Αννα Μπουσδούκου.

Όσον αφορά στην τηλεόραση ανέφερε: «Στην παρούσα φάση δεν ήταν αυτοσκοπός η τηλεόραση. Δε θα δώσω μια αρνητική χροιά, πολύς κόσμος θέλει να δώσει. Δεν κουράστηκα, αγαπώ το επάγγελμά μου και γι’ αυτό και συνεχίζω ως δημοσιογράφος. Σε όλες τις φήμες δεν θα δώσω συνέχεια γιατί πραγματικά το θεωρώ άκομψο για τους συναδέλφους μου. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου δεν μου λείπει η τηλεόραση».

The post Γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ η Άννα Μπουσδούκου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα