Γιάννης Φέρτης: Ποτέ δεν κυνήγησα γυναίκα, εκείνες μου την έπεφταν…

15:49 8/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιάννης Φέρτης είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς, με ξεχωριστή και πολύ επιτυχημένη πορεία στο θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο.

Αρρενωπός και εύθραυστος, ταυτόχρονα, είχε και μεγάλες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο- παρότι ο ίδιος σχεδόν ποτέ δε μίλησε για τις κατακτήσεις του.

Για πρώτη φορά ανοίχτηκε και στα προσωπικά του, μιλώντας στην Καθημερινή. Και είπε πράγματα «πιπεράτα».

«Ήμουν ντροπαλός, σχεδόν ποτέ δεν κυνήγησα γυναίκα. Εκείνες

μου την έπεφταν. Και, ναι, συνήθως ενέδιδα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Στη δημοσιογραφική διαπίστωση πως οι γυναίκες που πέρασαν απ΄τη ζωή του μιλούν με πολύ θετικό τρόπο για εκείνον, σχολίασε: «Γιατί όχι; Καλός δεν ήμουν; Έκανα βέβαια και κάποιες… γαϊδουριές, αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Στην Ξένια Καλογεροπούλου το ομολόγησα, γι’ αυτό και χωρίσαμε. Είχα, βέβαια, και αρκετές ιστορίες που με έκαναν να σκεφτώ «τι μαλακία έκανα»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογείται πως έχει χαρεί τη ζωή του. «Ναι, νιώθω πωςέχω περάσει καλά έως τώρα. Πάντα λάτρευα το θέατρο, ζούσα για το θέατρο, αλλά υπήρχαν και εποχές που άφηνα να με παρασύρουν άλλα πράγματα, τα οποία επίσης απολάμβανα. Και τους έρωτές μου τους ζούσα, και στο γήπεδο πήγαινα να δω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, και χαρτιά έπαιζα με φίλους. Μια μέρα, φύγαμε με άλλους ηθοποιούς από την παράσταση του Θεάτρου Τέχνης και μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι για να παίξουμε πόκα – κρυφά από τον Κουν, εννοείται. Δεν σηκωθήκαμε παρά το επόμενο βράδυ, για να προλάβουμε την παράστασή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα