Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχεται ο Νίκος Μανιαδάκης

00:43 8/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Για ενεργητική δωροδοκία αλλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ελέγχεται ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η Εισαγγελία Διαφθοράς πλην των καταθέσεων του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» εις βάρος του, που ούτως ή άλλως θεωρούνται εκ του νόμου μειωμένης αξίας λόγω του καθεστώτος προστασίας, «ξεσκονίζει» ατοιχεία που κατασχέθηκαν από τη Novartis

τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα το μπακ απ της φαρμακοβιομηχανίας το οποίο εντόπισαν σε άλλη εταιρία με έδρα τον Ασπρόπυργο. Η τελευταία φέρεται να παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Novartis.

Επίσης,στο μικροσκόπιο είναι στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών σε ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα , το άνοιγμα των οποίων έχει διαταχθεί εδώ και μήνες για τους εμπλεκόμενους και συγγενικά τους πρόσωπα. Άνοιγμα λογαριασμών έχει διαταχθεί και για συνεργάτες τους, ενώ για συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν υποβληθεί και αιτήματα δικαστικής συνδρομής.

Παλαιότερη φορολογική του εκκρεμότητα που εξετάζεται πια υπό νέο πρίσμα.

The post Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχεται ο Νίκος Μανιαδάκης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα