Γεροβασίλη: Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του

11:40 14/8/2015 - Πηγή: Aixmi

«Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι σε αυτήν την ιστορική στιγμή», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, από το Περιστύλιο της Βουλής, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Η ίδια αν και ανέφερε ότι υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία το μνημόνιο, σημείωσε ότι είχαμε έναν μεγάλο αριθμό βουλευτών, οι οποίοι κατέγραψαν μια διαφορετική διαδρομή.

«Μόλις ολοκληρώθηκε μια δύσκολη πραγματικά συνεδρίαση, με ισχυρή

όμως πλειοψηφία εγκρίθηκε, υπερψηφίστηκε η πρώτη συμφωνία και αυτό είναι το πρώτο βήμα», ανέφερε.

Τόνισε ότι «στη συνέχεια η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Εurogroup, θα δώσει κι εκεί τη μάχη, έπεται η εκταμίευση της πρώτης δόσης».

Η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «από τώρα και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα».

Πρόσθεσε ότι «στην πορεία έρχεται η δεύτερη μεγάλη μάχη, που είναι ο στόχος που έχει μπει και από τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου όσον αφορά στη συζήτηση για το χρέος. Μέχρι τότε η κυβέρνηση θα είναι σε συνεχή διαπραγματευτική προσπάθεια για όλα όσα μέτωπα είναι ανοικτά».

Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφος εμπιστοσύνης, απάντησε ότι «όποιες ενέργειες γίνουνε μετά τις 20 Αύγουστου, θα είναι στο πλαίσιο της Βουλής και του Συντάγματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα