Γεροβασίλη: Νίκη της Ελλάδας ότι σήμερα τίθεται το θέμα του χρέους

12:38 9/5/2016 - Πηγή: Aixmi

«Από τη χθεσινή βραδιά βεβαίως και είμαι ικανοποιημένη καθώς ψηφίστηκε η ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση, μια μεταρρύθμιση που στα αλήθεια θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου και θα βιώσουν και οι συμπολίτες μας πως είναι μια δίκαιη μεταρρύθμιση σε συνθήκες δύσκολης οικονομικής συγκυρίας», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, αναφερόμενη στην ψηφοφορία του ν/σ για το ασφαλιστικό –

φορολογικό νομοσχέδιο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε επίσης πως: «Η πρώτη αξιολόγηση δεν έχει προαπαιτούμενο τη συζήτηση για το χρέος. Έχει προαπαιτούμενα αυτά που κάνουμε«. Χαρακτήρισε ωστόσο «νίκη της Ελλάδας το γεγονός ότι σήμερα τίθεται το θέμα του χρέους«, ενόψει του σημερινού Eurogroup.

«Το ΔΝΤ αναγνωρίζει ως μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος. Δεν μπορούν να είναι τα πλεονάσματα βιώσιμα χωρίς ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Επισήμως, για πρώτη φορά μπαίνει στο τραπέζι του Eurogroup το κομμάτι του χρέους. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν θα ήθελαν να συζητήσουν το κομμάτι αυτό«, είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα