Γεροβασίλη: Δεν θέλαμε αυτό το Μνημόνιο, αλλά πιεστήκαμε, εκβιαστήκαμε κι απειληθήκαμε

19:40 22/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Τη νέα συμφωνία σχολίασε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στο Mega. Η ίδια εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον της χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα τα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, με αυτή τη συμφωνία, με αυτό το μνημόνιο που δεν είναι η συμφωνία που θα θέλαμε, ωστόσο πιεστήκαμε, εκβιαστήκαμε, απειληθήκαμε

και κυρίως απειλήθηκε η χώρα».

«Αυτή τη μεταστροφή, αυτή την τακτική υποχώρηση, θα πρέπει εκ νέου να τη βάλουμε στον ελληνικό λαό και να πάρουμε μια εντολή, ότι ο ελληνικός λαός συμφωνεί με αυτή την επιλογή που κάναμε για τη σωτηρία της χώρας. Αυτό χρειάζεται καινούρια εντολή και τη χρειάζεται από το λαό» πρόσθεσε η ίδια.

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία.

Η επόμενη κυβέρνηση, εξήγησε, πρέπει να είναι μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τους οποίους δεν τους χρειάζεται η χώρα.

«Το καινούριο πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδο και τη νέα οικονομική κρίση πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού που είναι ο μόνος αρμόδιος» διαμήνυσε παράλληλα, η κ. Γεροβασίλη, αιτιολογώντας την απόφαση προσφυγής στις κάλπες.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπερθεμάτισε εν συνεχεία, την αναγκαιότητα να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η αντιστοίχιση θα αποτυπωθεί και στις λίστες των υποψηφιοτήτων, συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι η 20η Σεπτεμβρίου είναι μία εφικτή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Πρέπει να γίνουν σύντομα για πολλούς λόγους» έσπευσε να διευκρινίσει, καθιστώντας σαφές ότι ο μεγάλος αγώνας αυτής της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των μέτρων της συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα