Γερουλάνος: Δεν πήγα να ψηφίσω για την Κεντροαριστερά – Ήμουν ενάντια

10:24 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραυματική χαρακτηρίζει την εμπειρία του στο υπουργείο Πολιτισμού ο Παύλος Γερουλάνος καθώς, όπως είπε στην κάμερα του Happy Day, «έσκασε η βόμβα της κρίσης στα χέρια μας».

Ο κ. Γερουλάνος μίλησε τόσο για την επιχείρσησή του, ένα ιχθυοτροφείο στην Κεφαλονιά που αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα πριν ακόμη από την κρίση, αλλά και για

την οικογένειά του.

«Μια φορά τον μήνα είμαι εγώ το αφεντικό, τις υπόλοιπες είναι η σύζυγος» είπε χαριτολογώντας ενώ μιλώντας για τις κόρες του, χαμογελά πλατιά: «Είναι 15 και 12 χρονών, η μία πάει πρώτη λυκείου και η άλλη πρώτη γυμνασίου. Έχουν περισσότερο άγχος απ ό,τι εγώ«.

Σχετικά με την Κεντροαριστερά, είπε ότι δεν πήγε να ψηφίσει καθώς ήταν ενάντια στο εγχείρημα από την αρχή: «Φάγαμε 9 μήνες και είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν. Δεν πήγα να ψηφίσω. Ήμουν ενάντια από την αρχή στο εγχείρημα. Και δεν γίνεται να κατακρίνω την προσπάθεια και να πάω να ψηφίσω. Ωστόσο, ήταν θετικό ότι μεγάλη μάζα ανθρώπων έστειλε μήνυμα ‘σταματήστε επιτέλους να απαξιώνετε το ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με την αλλαγή στον Γιώργο Παπανδρέου που ξύρισε το μουστάκι είπε: «Ο κόσμος αλλάζει, μεγαλώνει, θέλει αλλαγή, το βρίσκω πολύ λογικό».

Όσο για το ότι στην εφορευτική επιτροπή στην Κρήτη δεν γνώριζαν το πατρώνυμο του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασε: «Είναι υγιές που δεν ήξεραν τον Γιώργο Παπανδρέου όταν πήγε να ψηφίσει. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν, το κόμμα εξελλίσσεται».

The post Γερουλάνος: Δεν πήγα να ψηφίσω για την Κεντροαριστερά – Ήμουν ενάντια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα