Γερμανία: Bουλευτής παραδέχεται κατοχή παιδικού πορνό

09:29 3/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Σεμπάστιαν Εντάτι, ο οποίος παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι κατέβασε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και θα καταβάλλει 5.000 ευρώ, μια απόφαση με την οποία κλείνει η υπόθεση που είχε προκαλέσει πολιτικό σκάνδαλο στη Γερμανία.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο 45χρονος πρώην βουλευτής, διέψευδε ως ότι είχε διαπράξει οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνων.

Με την ομολογία του όμως, ενώπιον του δικαστηρίου του Φέρντεν (βόρεια Γερμανία) και με την συμφωνία για την καταβολή του ποσού αυτού η υπόθεση κλείνει χωρίς την καταδίκη του κατηγορουμένου. Το ποσό θα καταβληθεί σε μία οργάνωση προστασίας των παιδιών.

«Παραδέχομαι ότι διέπραξα ένα σφάλμα» έγραψε ο Εντάτι, εναντίον του οποίου ασκήθηκε επίσης δίωξη για κατοχή ενός άλμπουμ με φωτογραφίες και ενός CD, που περιείχαν επίσης υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Σεμπάστιαν Εντάτι «είναι χαρούμενος που η υπόθεση έκλεισε. Έπρεπε να κλείσει εδώ και πολύ καιρό» σχολίασε ένας εκ των συνηγόρων του, ο Κρίστιαν Νολ. Να υπενθυμιστεί τέλος, ότι ο βουλευτής είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα στις αρχές του περασμένου χρόνου, λίγο προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi