Γεννηματά: Δεν φοβάμαι κανέναν, δεν δίνω μία μάχη για να τη χάσω

11:01 17/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Κριτική στην κυβέρνηση και τα πεπραγμένα της άσκησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα» είπε η κυρία Γεννηματά και εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

Σχετικά με τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας ανέφερε: «Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ. Είναι η τακτική της κυβέρνησης

γιατί δεν έχει αποτελέσματα, στήνει ένα καθεστώς».

Σχετικά με τη στάση της στο θέμα της αλλαγής φύλου έκανε λόγο για μπούλινγκ με στόχο την ίδια «και από αριστερά και από δεξιά» ενώ σημείωσε σχετικά με τους συνυποψηφίους της στην Κεντροαριστερά: «Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου».

Όσο για την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς σχολίασε: «Δεν φοβάμαι κανέναν, δεν δίνω μία μάχη για να τη χάσω». Τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα, αλλά ξεκαθάρισε πως στις ερχόμενες εκλογές ο ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα.

«Εγγυώμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης. Προσπαθεί να μπει στα χωράφια μας, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την Κεντροαριστερά» προσέθεσε.

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία. Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο» υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα