Γελοίες δικαιολογίες από τους βασανιστές τού σκύλου

12:39 26/3/2018 - Πηγή: Aixmi

«Συγνώμη» ζητούν οι δυο στρατιώτες (έχουν απολυθεί εδώ και λίγους μήνες), οι οποίοι βασάνισαν σκύλο σε στρατόπεδα τής Κόνιτσας.

Ο Νίκος Τζούνας και ο Γιώργος Χαρίτος, που υπογράφουν τη δήλωση σε τοπικά μέσα, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «ατυχές περιστατικό» και ισχυρίζονται ότι «δεν είχαν καμία πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο».

Η δήλωσή τους:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου,

το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας. Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος»

Η Φιλοζωική Κόνιτσας αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του φυλακίου στο χωριό Πληκάτι, ο οποίος ενημέρωσε ότι το σκυλάκι ζει αλλά είναι πολύ φοβικό. Οι στρατιώτες, που υπηρετούν στην περιοχή, το ταΐζουν, αλλά φέρεται να δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.

Η Φιλοζωική ανακοίνωσε πως κλιμάκιο θα επισκεφτεί το χωριό ώστε να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για το σκυλάκι που βασανίζεται στο βίντεο και να το βοηθήσει.

Γελοίες δικαιολογίες από τους βασανιστές τού σκύλου

The post Γελοίες δικαιολογίες από τους βασανιστές τού σκύλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα