«Γέφυρες» Χρηστίδη σε Καμίνη-Θεοδωράκη

16:49 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με το βλέμμα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο προοδευτικό φορέα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μίλησε με θετικά λόγια τόσο για τον Γιώργο Καμίνη όσο και για τον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας πως και οι δυο συνέβαλαν μετον τρόπο τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Ιωαννίνων ο Παύλος Χρηστίδης είπε: «Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο ,όταν η συζήτηση ήταν ακόμα στον αέρα,

ο Γιώργος Καμίνης πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα και φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε μια γενναία απόφαση, η οποία δεν ήταν καθόλου αυτονόητη. Είχε κόστος, αλλά φυσικά το έκανε για το κοινό καλό και την πορεία της παράταξης και της χώρας. Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη συζήτηση με τις ιδέες του, τις απόψεις του, τις σκέψεις του. Το ύφος και ήθος το οποίο αποκτήσαμε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, είναι κάτι που η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να κρατήσει και μετά τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου» επεσήμανε.

Πρόσθεσε επίσης πως: «Η δικαίωση της πολιτικής επιλογής της Φώφης Γεννηματά, να ανοίξει τις διαδικασίες στην κοινωνία δημιουργώντας με ανανέωση, διεύρυνση και ενότητα τον νέο ενιαίο φορέα είναι απόλυτη».

The post «Γέφυρες» Χρηστίδη σε Καμίνη-Θεοδωράκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα