Γαστούνη: «Μπούκα» με τζιπ σε κοσμηματοπωλείο

21:01 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ταχύτητα και η ψυχραιμία με την οποία έδρασαν ενώ χτυπούσε ο συναγερμός, αλλά και ο τρόπος που οδήγησαν το αγροτικό 4Χ4 με το οποίο μπούκαραν στο μαγαζί, παραπέμπει σε επαγγελματίες.

Τον στόχο τους, καθώς και το όχημα του δημοτικού συμβούλου που έκλεψαν για να μπουκάρουν στο κατάστημα, πρέπει να τα παρακολουθούσαν μέρες τώρα οι δράστες

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο κέντρο της Γαστούνης στην οδό Σισίνη χτυπά ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου «Argento Αγγελική».

Ένα αγροτικό 4Χ4 τύπου Nissan έχει μπουκάρει με την

όπισθεν στο μαγαζί διαλύοντας ρολά ασφαλείας και προθήκη. Αν και μπροστά από το μαγαζί υπάρχει κολόνα φωτισμού ο οδηγός με δεξιοτεχνία κατευθύνει το αμάξι στο στόχο χωρίς να αγγίξει την κολόνα. Δίπλα από το μαγαζί υπάρχει και δεύτερο κοσμηματοπωλείο αλλά οι δράστες επέλεξαν το συγκεκριμένο.

Γείτονες από τα σπίτια που υπάρχουν στη Σισίνη αναστατώνονται και κάποιοι βγαίνουν στα μπαλκόνια για να δούν, αλλά αμέσως μπαίνουν μέσα γιατί υπάρχει ο φόβος.

«Είδα δύο να βγαίνουν τρέχοντας από το μαγαζί με σάκους στα χέρια και να επιβιβάζονται σε ένα μικρό σκούρο αμάξι που ήταν απέξω και έφυγαν με ταχύτητα…Ο συναγερμός κτυπούσε. Η αστυνομία ήρθε μετά από πέντε –δέκα λεπτά » μας λέει αυτόπτης μάρτυρας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος σοκαρισμένη δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσει την ζημιά που έχει υποστεί. Πάντως το κατάστημα ήταν σχεδόν άδειο από κοσμήματα. Η αστυνομία ελπίζει πως για την ταυτότητα των δραστών θα «μιλήσει» κάποιο στοιχείο στο αμάξι.

Πηγή: Patrisnews.gr

The post Γαστούνη: «Μπούκα» με τζιπ σε κοσμηματοπωλείο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα