Γαλλία – Μπορεί τελικά ο Γουάτσον να βαδίσει στα χνάρια του Πολ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

09:01 11/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Ήδη έχει την πρώτη επιτυχία στο ενεργητικό του. Προέβλεψε νίκη της Γαλλίας επί της Ρουμανίας – που δεν ήταν άλλωστε και μεγάλη έκπληξη – και επιβεβαιώθηκε από το πρώτο αποτέλεσμα του Euro 2016.

Πρόκειται για τον Γουάτσον. Ο Γουάτσον είναι ο διάδοχος του Πολ, του χταποδιού που άγγιζε τους νικητές με τα πλοκάμια του.

Πρόκειται για ένα θαλάσσιο λιοντάρι. Ζυγίζει 350 κιλά και ζει σε έναν ζωολογικό κήπο της πόλης Αμνεβίλ.

Είχε προβλέψει με ακρίβεια ότι η εθνική ομάδα της Γαλλίας θα έφτανε στα ημιτελικά τους Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, μέχρι που οι «τρικολόρ» αποκλείστηκαν από τη Γερμανία με σκορ 1-0.

Ο Γουάτσον «μαντεύει» το αποτέλεσμα επιλέγοντας μεταξύ τριών κουβάδων: οι δύο φέρουν τις σημαίες των αντίπαλων ομάδων και ο τρίτος το σήμα της «ισοπαλίας».

Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου Πάμπλο Ζουρί ελπίζει ότι το θαλάσσιο λιοντάρι θα αποδειχθεί άξιος διάδοχος του Πολ, ο οποίος είχε προβλέψει την πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2010 και έγινε διάσημος παγκοσμίως αλλά πέθανε λίγους μήνες αργότερα.

Ο Γουάτσον πάτησε ήδη στα χνάρια του Πολ αλλά θέλουμε να τον θαυμάζουμε ακόμα και αν δεν προβλέψει σωστά το επόμενο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα