Φώφη σε Τσίπρα: Έναν μας παίρνεις, χίλιοι έρχονται στο ΚΙΝΑΛ

13:36 21/2/2019 - Πηγή: Aixmi

«Η απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας, αυτή πέφτει στο κενό. Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο κίνημα αλλαγής».

Mε τα λόγια αυτά σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την προσπάθεια του πρωθυπουργού να πετύχει συνεργάσία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, με πιο πρόσφατη την υφυπουργοποίηση Μωραϊτη και Τόλκα.

«Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί.

Πρωθυπουργός σε απόγνωση, μπροστά στην ήττα. Έχει φτάσει στο σημείο να κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά. Αδειάζει και τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στυμμένη λεμονόκουπα», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας. Νυν Υπουργός μαγνητοφωνεί παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον απειλεί ευθέως και δημοσιοποιεί την συνομιλία. Τέως Υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50 εκ ευρώ για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις. Καθεστωτισμός, αμοραλισμός».

The post Φώφη σε Τσίπρα: Έναν μας παίρνεις, χίλιοι έρχονται στο ΚΙΝΑΛ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα