Φώφη: Ούτε να το σκέφτεστε για «Μακεδονία τού Ίλιντεν»

20:18 18/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Κατηγορηματικά αντίθετη με την ονομασία «Μακεδονία τού Ίλιντεν» είναι η Φώφη Γεννηματά και το κατέστησε σαφές, μιλώντας στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το θέμα είναι η υπόθεση Novartis, η αρχηγός τού Κινήματος Αλλαγής ξεκίνησε με τις εξελίξεις για τα Σκόπια και τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ πρότεινε την ονομασία «Μακεδονία τού Ίλιντεν».

«Ελπίζω ότι

η κυβέρνηση δεν συζητά καν τέτοιο ενδεχόμενο. Πρόκειται για την επιτομή τού αλυτρωτισμού. Περιμένω διάψευση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Μάθαμε ότι θα μας ενημερώσει αύριο ο κ. Τσίπρας. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση και ελπίζουμε ότι πράγματι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται στο όνομα όλων των Ελλήνων μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση».

Αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis, έκανε λόγο για «κακοστημένη και κακοπαιγμένη παράσταση, τής οποίας η αυλαία πέφτει σήμερα». Και πρόσθεσε: «Πήγατε να στήσετε δίκες άλλων εποχών και σας βγήκε πολιτική επιθεώρηση».

Φώφη: Ούτε να το σκέφτεστε για «Μακεδονία τού Ίλιντεν»

The post Φώφη: Ούτε να το σκέφτεστε για «Μακεδονία τού Ίλιντεν» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα