Φλαμπουράρης: Με ρωτούν στο δρόμο, ήταν ανάγκη να χάσετε τις εκλογές;

14:01 1/10/2019 - Πηγή: Aixmi

O εξ απορήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης, πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμιά συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της ήττας στις βουλευτικές εκλογές. Εξέφρασε με καθαρό τρόπο την άποψή του στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ.

 «Εγώ νομίζω η συζήτηση αυτή δεν έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ

και αν θέλετε τη γνώμη μου δεν πρέπει να ανοίξει. Το λέω αυτό διότι όταν είσαι 4,5 χρόνια κυβέρνηση η αντικειμενικότητα της γνώμης για να μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα σίγουρα δεν είναι εύκολη», είπε.

Ανλεφερε δε πως τον πλησιάζουν άνθρωποι στον δρόμο και τον ρωτούν: «Μα ήταν ανάγκη να χάσετε;»

Για την φράση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο πρόεδρος του, εξήγησε: «Αυτό που εννοούσε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς και εγώ. Δεν είμαι μόνο εγώ. Όπως είπε ο Τσίπρας είμαστε μαζί. Εννοεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κόσμος. Δεν είναι ένα κλειστό κύκλωμα. Είναι όλος ο κόσμος που θέλει να είναι ΣΥΡΙΖΑ και μας ψήφισε σε αυτές και τις προηγούμενες εκλογές και εγώ».

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν υπάρχει στέλεχος του κόμματος που θα μπορούσε να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε: «Υπάρχουν στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ ικανά. Από εκεί και πέρα όμως το να διεκδικήσει κάποιος την προεδρία πρέπει να έχει κάτι παραπάνω. Μέχρι τώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διεκδικήσει».

The post Φλαμπουράρης: Με ρωτούν στο δρόμο, ήταν ανάγκη να χάσετε τις εκλογές; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα