Φίλης: Η κυβέρνηση χάνει καθημερινά το στοίχημα της ΕΡΤ

09:37 20/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Αυστηρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, προς την κυβέρνηση τόσο για την κατάσταση στην ΕΡΤ όσο και για τον Πάνο Καμμένο.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ, τόνισε ότ αυτό το στοίχημα, με αφορμή και τα όσα υβριστικά ακούστηκαν σε

βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά, χάνεται κάθε μέρα…Επεσημανε σχετικά με το εμπράγκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, ότι η αξιωματική ανντιπολίτευση εκμεταλλεύεται τα όσα συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο γιατί παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ.

«Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα. Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το εμπάργκο σχολίασε ότι: «Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου πως θα ρίξει την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων, τόνισε: «Θέλω να δω τον κ. Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν τον πιστεύω, όχι. Είναι λόγια. Λόγια που δεσμεύουν κάποιες φορές γι αυτό πρέπει να προσέχουν όλοι τι λένε» για να σημειώσει στη συνέχεια ότι «Δεν πιστεύω ότι ενώ έχει ξεκινήσει μια ελπιδοφόρα πορεία για τη χώρα θα την ανακόψει».

The post Φίλης: Η κυβέρνηση χάνει καθημερινά το στοίχημα της ΕΡΤ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα