Έξω φρενών ο Μένιος Φουρθιώτης με τη Βίκυ Καγιά: Κάνει επιλεκτικές συνεντεύξεις

19:17 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξω φρενών έγινε ο Μένιος Φουρθιώτης στη διάρκεια της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά», με αφορμή την άρνηση της Βίκυς Καγιά να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή, επιλέγοντας άλλο κανάλι.

Δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η παρουσιάστρια, για την αποφοίτηση των σπουδαστών της σχολής της. Η ίδια είχε ήδη μιλήσει στην εκπομπή του Ant1, και ετοιμαζόταν να μιλήσει στα «Αποκαλυπτικά». Όμως αμέσως μετά, η παρουσιάστρια απομακρύνθηκε και συνεργάτης της τους πλησίασε και τους

είπε ότι δεν είχαν λάβει πρόσκληση για να παρευρεθούν στο event, καθώς και ότι ο ίδιος είναι εκείνος που θα αποφασίσει πού θα μιλήσει η Βίκυ Καγιά!

«Την εκτιμούμε σαν προσωπικότητα, γιατί δεν έχει δημιουργήσει ποτέ εντάσεις. Θέλησε να κάνει επιλεκτικές συνεντεύξεις, και καθ’ υπόδειξη, βάζοντας managers, οι οποίοι θα πρέπει να απολογηθούν για τη δική τους τακτική! Ο κύριος Σπύρος Ξυλάς, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της κυρίας Καγιά! Μίλησα εγώ μαζί του σήμερα, και με ύφος υπεροπτικό και καρδιναλίων μας είπε να παίρνουμε άδειες! Η δικαιολογία του ότι είχε κάνει δηλώσεις και σε άλλο συνεργείο του Έψιλον, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ακούω ως ανέκδοτο, ως αστείο!» εξεμάνη ο παρουσιαστής.

Πηγή: youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα