Εξαρθρώθηκε η σπείρα που λήστευε αυτοκίνητα και οικίες διασήμων

15:52 11/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα χεριά των Αρχών έπεσαν τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 34 ετών και ένας 24χρονος Αλβανός ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους καθώς φέρεται να λήστευαν πολυτελή αυτοκίνητα διασήμων με σκοπό τη μεταπώλησή τους.

Η σπείρα χτυπούσε στα βόρεια και τα νότια προάστια διαπράττοντας ένοπλες ληστείες σε πολυτελείς οικίες και αρπάζοντας τα αυτοκίνητα, όπως του Νίκου Βέρτη, του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, του Τόνυ Μαυρίδη, της Τέτας Καμπουρέλλη και πολλών άλλων.

Φέρεται να έχουν διαπράξει 9 ένοπλες ληστείες, 36 διαρρήξεις και 18 κλοπές οχημάτων, ενώ επιπλέον κατηγορούνται

για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος δυο αστυνομικών στο Καματερό και στον Βύρωνα αλλά και του Τόνυ Μαυρίδη τον οποίο είχαν τραυματίσει.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, οι συλληφθέντες εντόπιζαν σταθμευμένα πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία παραβίαζαν και στη συνέχεια, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους. Ακολούθως, με τη χρήση ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας, τα έθεταν σε λειτουργία και τα μετέφεραν σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να εξακριβώσουν αν φέρουν συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού. Στη συνέχεια και αφού βεβαιώνονταν ότι δεν εντοπίζονταν από τις Αστυνομικές Αρχές, τα μετέφεραν σε χώρο απόκρυψης στα Σπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα