Έξαλλος ο Τζιτζικώστας με Κυριάκο που λέει ότι έχει ασυμβίβαστο

20:35 28/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλος είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας με όσους δηλώνουν ή διακινούν την άποψη ότι δεν γίνεται να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ, επειδή δεν μπορεί -ως εν ενεργεία περιφερειάρχης- να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019.

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο», δήλωσε με νόημα, ενώ φρόντισε να διαμηνύσει ότι δεν

υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο στην περίπτωσή του –«δείχνοντας» προς την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διατύπωσε αυτή τη θέση.

«Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα, ο αρχηγός της ΝΔ μπορεί να μην είναι βουλευτής, όπως επίσης και ο πρωθυπουργός μπορεί να μην είναι βουλευτής», λέει ο περιφερειάρχης, επικαλούμενος το καταστατικό της ΝΔ και το Σύνταγμα της χώρας.

«Σήμερα που οι μεγάλες μάχες δίνονται και κερδίζονται στην κοινωνία, καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον δύσκολο στόχο να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Με λόγο καθαρό και ελκυστικό. Mε σεβασμό στον Γολγοθά που καθημερινά ανεβαίνουν οι συμπολίτες μας. Mε ιδέες και πειθώ που μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνικές συμμαχίες με παραγωγικές δυνάμεις του ελληνικού λαού, την εμπιστοσύνη των οποίων χάσαμε», τονίζει, και σπεύδει να υπογραμμίσει ότι η ΝΔ έχει άξια στελέχη -βουλευτές, που μπορούν να τον εκπροσωπούν στις κοινοβουλευτικές μάχες στο διάστημα που δεν θα είναι ο ίδιος στο Κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα