Έξαλλος ο Τσίπρας με την Ζωή: Καθυστέρησε την Ολομέλεια για τους… τύπους

23:35 10/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Διάσκεψη των προέδρων συγκάλεσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να συντάξει προς την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, το εισαγωγικό της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών επί του σχεδίου νόμου με την εξουσιοδότηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Στη Διάσκεψη των

προέδρων αποφασίστηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην Ολομέλεια, ενώ ορίστηκε και η ώρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η συζήτηση.
Η πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει η διαδικασία το πρωί του Σαββάτου, απορρίφθηκε ακόμα και από τους αντιπροέδρους του κόμματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιδίωξη της προέδρου της Βουλής, που είναι γνωστή τυπολάτρης, ήταν να καταγραφεί η συνεδρίαση σε διαφορετική μέρα, πιθανότατα για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις που δημιούργησε η διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η συμπεριφορά της προέδρου της βουλής έχει προκαλέσει έντονη ενόχληση στο κυβερνητικό επιτελείο που θεωρεί ότι με την απαίτηση της να τηρηθεί ο τύπος και η συζήτηση να ξεκινήσει οπωσδήποτε μετά τα μεσάνυχτα δημιούργησε προβλήματα και επιβάρυνε το ήδη βαρύ κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα