Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης για Βγόντζα και συλλαλητήρια

17:36 2/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κρύβει την έντονη ενόχλησή του για τη διαφοροποίηση στο θέμα των συλλαλητηρίων του Αντωνη Βγόντζα, στενού συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά, τον οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες έχει τοποθετήσει ως πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας στο Ράδιο Βέρα του Βόλου επανέλαβε την επίσημη θέση του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας ότι «τα συλλαλητήρια δεν βοηθούν» και πρόσθεσε: «Τα στελέχη που εμπλέκονται με τις διαδικασίες του συνεδρίου θα πρέπει να ταυτίζονται με την άποψη

του Κινήματος Αλλαγής που έχουν εκφραστεί από τους αρχηγούς. Δεν μπορεί ο κάθενας να έχει δική του άποψη».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «θα στηρίξουμε μια λύση που θα είναι υπεύθυνη. Θα «πατάει» στα πόδια της και θα υπερασπίζει τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για λύση αν δεν τη δούμε» ανέφερε και πρόσθεσε ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει σύγκληση του Συμβουλίου των Αρχηγών, προκειμένου να ενημερωθούν για τα βήματα που έχει κάνει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μόνο αν η λύση είναι προς το καλό των Ελλήνων «τότε θα έχει τη στήριξή μας. Δεν παζαρεύουμε με κανέναν».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο θέμα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού σχετικά με το θέμα, καθώς, παρότι ο ίδιος ζητούσε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, από τον Σεπτέμβριο, να συζητηθεί το ζήτημα στη Βουλή, εκείνος δεν τον άκουσε. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε πως η ευθύνη για την ελλιπή ενημέρωση των πολιτών βαραίνει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθότι «όταν αφήνεις έξω από την ενημέρωση τον λαό οργιάζουν οι λαϊκιστές και οι δημαγωγοί», ενώ συμπλήρωσε: «Ο λαός πρέπει να είναι σύμμαχος σε όποια λύση. Δεν έρχονται οι λύσεις ουρανοκατέβατες. Υπάρχουν πολίτες που εξαπατούνται, υπάρχουν πολίτες που δελεάζονται από συνθήματα».

Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης για Βγόντζα και συλλαλητήρια

The post Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης για Βγόντζα και συλλαλητήρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα