Έξαλλος ο Φερεντίνος -Τον αλεύρωσαν οι καρνιβαλιστές

12:26 19/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο Καρναβάλι της Καλαμάτας πρωτοστάτησε ο Χρήστος Φερεντίνος κάνοντας μετάδοση και μεταφέροντας το ευχάριστο καρνιβαλικό κλίμα σε όσους βρέθηκαν στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.

Ωστόσο, το κλίμα χάλασε όταν γκρουπ καρνιβαλιστών πάνω στο κέφι και τη γιορτή αλεύρωσε τον παρουσιαστή για να αποτελειώσει το έργο ο οδηγός του επόμενου γκρουπ που έριξε μπύρα στον Χρήστο Φερεντίνο,

ο οποίος ανταπέδωσε με σερπαντίνες. Ήταν όμως τόσο εκνευρισμένος που παράτησε σύξυλους τους διοργανωτές και τους καρνιβαλιστές.

«Πάω να αλλάξω» είπε και εξαφανίστηκε για μία ώρα αφήνοντας ακάλυπτη τη μετάδοση του καρναβαλιου.

O δήμαρχος Καλαμάτας στο τέλος της εκδήλωσης προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”!

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

Ο ίδιος πάντως ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτηρίζοντας “υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου”.

Εγραψε ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία:

«Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας. Απλά πήγα να καθαριστώ από το πολύ αλεύρι και μπύρα που είχε πέσει για ν ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα. Πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον δήμο Καλαμάτας και το Elite resort για την άψογη φιλοξενία».

Έξαλλος ο Φερεντίνος -Τον αλεύρωσαν οι καρνιβαλιστές

Πηγή: messinialive.gr

The post Έξαλλος ο Φερεντίνος -Τον αλεύρωσαν οι καρνιβαλιστές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα