Έξαλλη η Μαντόνα με τις γυναίκες που ψήφισαν Τραμπ: Αισθάνομαι προδομένη

12:24 7/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαντόνα στο Billboard, όπου μιλά για την ηλικία στην pop μουσική αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. «Οι γυναίκες μισούν γυναίκες» λέει η Μαντόνα που αισθάνεται πολύ απογοητευμένη αλά θεωρεί λογικό το αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος κυβερνάται από τραπεζίτες.

Όσον αφορά στην ηλικία της και το

γεγονός ότι προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν χώρο όπου εμφανίζονται διαρκώς νέες καλλιτέχνιδες, αναφέρει: «Δεν με νοιάζει. Ο υπολοιπος κόσμος νοιάζεται. Δεν σκέφτομαι ποτέ την ηλικία μου ώσπου κάποιος να την αναφέρει. Αισθάνομαι ότι έχω σοφία, εμπειρία, γνώση και άποψη και αυτό είναι σημαντικό. Μπορεί να συγκριθεί ένας έφηβος; Προφανώς και όχι, αλλά εντάξει. Το αντιλαμβάνομαι… Η ηλικία αναφέρεται μόνο όσον αφορά στις γυναίκες… Συνδέεται με τον σεξισμό σωβινισμό και τον μισογυνισμό…» ειπε μεταξύ άλλων η βασίλισσα της pop και με την ειλικρίνεια που τη διακατέχει ξεσπάθω για την πολιτική και φυσικά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μαντόνα έδωσε μεγάλο αγώνα ως υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον και ανέφερε ότι αισθάνθηκε προδομένη από τις γυναίκες.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Αισθάνθηκα ότι κάποιος πέθανε. Σαν ένας συνδυασμός… να ράγισε η καρδιά μου και παράλληλα να προδόθηκα… όπως αισθάνεται ότι κάποιος που αγαπάς περισσότερο από οτιδήποτε σε εγκαταλείπει και ταυτόχρονα σαν θάνατος… Αισθάνομαι έτσι κάθε πρωί. Σηκώνομαι και λέω, για περίμενε, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακόμη πρόεδρος και επίσης ‘να πάρει δεν είναι εφιάλτης’. Είναι σαν να μας πρόδωσαν οι γυναίκες. Το ποσοστό γυναικών που τον ψήφισαν ήταν εξωφρενικά υψηλό«.

Δικαιολογώντας το αποτέλεσμα αυτό ανέφερε: «Οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες. Γι αυτό. Η φύση της γυναίκας δεν είναι να στηρίζει την άλλη γυναίκα. Είναι πολύ λυπηρό. Οι άνδρες αλληλοϋποστηρίζονται και οι γυναίκες υποστηρίζουν τους άνδρες τους και τα παιδιά τους. ι γυναίκες γίνονται εσωστρεφείς και οι άνδρες εξωστρεφείς. Αυτό έχει σχέση και με μία δόση ζήλειας και μία φυλετική δυσκολία να αποδεχθουμε ότι ένας από τη φυλή μπορεί να ξεχωρίσει. Κάποιοι δεν ψήφισαν καν γιατί δεν τους άρεσε κανείς από τους δύο υποψηφίους ή επειδή πίστεψαν ότι δεν θα έβγαινε με τίπτα ο Τραμπ. Αφησαν το τιμόνι και το αυτοκίνητο τράκαρε».

Επίσης σημείωσε ότι συνετρίβη και σοκαρίστηκε. «Δεν έχω κοιμηθεί καλά από τη νύχτα των εκλογών. Τη βάψαμε»..

Αναφορικά με όσους τον ψήφισαν σχολίασε πως «προτίμησαν να έχουν έναν επιτυχημένο επιχειρηματία παρά μία γυναίκα που λέει ψέματα. Είναι παράλογο…. Ζούμε σε μία χώρα που κυβερνάται από τραπεζίτες. Κατά έναν τρόπο είναι λογικό ότι εξελέγη ο Τραμπ καθώς τα λεφτά κυβερνούν. Ούτε η ευφυΐα, ούτε η εμπειρία, ούτε οι ηθικοί ενδοιασμοί, ούτε η κανότητα να παίρνεις σοφές αποφάσεις ούτε η ικανότητα να σκέφτεσαι το μέλλον του ανθρώπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα