Ευρωμπάσκετ: Εξαιρετικές οι τηλεοπτικές μεταδόσεις Ιωάννου, Χατζηγεωργίου

16:56 7/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Επειδή τα βρήκαμε όλα στραβά κι ανάποδα με την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ (κακές εμφανίσεις, ελλειπή θέληση παικτών, ανυπαρξία κύρους προπονητή), ας πούμε και ένα καλό.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις ήταν εξαιρετικές. Ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου έβλεπαν καθαρά τα πράγματα, από την πρώτο έως το τελευταίο ματς, επισήμαναν εγκαίρως τα προβλήματα, ήταν ψύχραιμοι ακόμη και τις στιγμές που η ομάδα παραπατούσε, και εξηγούσαν πως όλα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι με τους Πολωνούς.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου πήρε τη δήλωση από τον Θανάση Αντετοκούνμπο -δήλωση, η οποία άναψε «φωτιές», αλλά ταυτόχρονα κινητοποίησε και εκείνους τους παίκτες που δεν έδιναν την ψυχή τους έως τότε. Στην πραγματικότατα, ο Αντετοκούνμπο είπε φωναχτά αυτό που όλοι βλέπαμε αλλά κανείς δεν ονομάτιζε. Η μεταμόρφωση της ομάδας στο καθοριστικό ματς με τους Πολωνούς δεν ήταν άσχετη από τη δήλωση του Θανάση.

Και παρότι οι δημοσιογράφοι στο στούντιο της ΕΡΤ, όπως και ο παλαιός διεθνής Μιχάλης Κακιούζης και ένας προπονητής, καταδίκασαν τον Αντετοκούνμπο, ο Βαγγέλης Ιωάννου δεν συνέπραξε. Είχε ήδη κάνει το δημοσιογραφικό του καθήκον (αναδεικνύοντας το πρόβλημα) και δεν ήθελε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά.

Άλλωστε, έχοντας ζήσει εξαρχής και από πολύ κοντά την ιστορία (ορισμός προπονητής μόλις ένα μήνα πριν από τους αγώνες, άθλιος χειρισμός με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο εκ μέρους της Ομοσπονδίας του αμετακίνητου επί 30 χρόνια κ. Βασιλακόπουλου, κακό κλίμα μεταξύ των παικτών –με αποκορύφωμα τις μπουνιές Μπουρούση -Παππά), δεν είχε την «πολυτέλεια» να ρίξει το «ανάθεμα» σε έναν παίχτη που πολεμούσε όσο κανείς άλλος για την Εθνική μέσα στο γήπεδο…

Keywords
Τυχαία Θέματα