ΕΡΤ: Εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισαν Καμμένος- Τσακνής

15:21 15/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Την επιστροφή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις πολιτικές συζητήσεις που διεξάγονται στα στούντιο της ΕΡΤ και την ένταξη στο πρόγραμμα της εκπομπής για την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Ο

κ. Καμμένος εξέφρασε στην συνέχεια την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΡΤ να δημιουργηθούν συμβούλια περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας.

Ο κ. Τσακνής ενημέρωσε τον πρόεδρο των ΑνΕλ «για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για την λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3».

O υπουργός Αμυνας είπε πως συμφώνησε με τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ να προβάλλεται εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων στην δημόσια τηλεόραση: «Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε μία προγραμματική συμφωνία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την δημόσια τηλεόραση προκειμένου να ξεκινήσει μία εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων, μία εκπομπή όμως αρκετά διαφορετική απ” ότι στο παρελθόν, μια εκπομπή η οποία θα προβάλλει το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, θα προβάλλει τα προβλήματα, αλλά και το έργο των Αξιωματικών, των Υπαξιωματικών, των στρατευσίμων, την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και παράλληλα το έργο το οποίο γίνεται ιδίως στις απομακρυσμένες και παραμεθόριες περιοχές. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΡΤ και για την δυνατότητα που μας δίνει να προβάλουμε ως Ένοπλες Δυνάμεις και το κοινωνικό έργο, είτε αυτό αναφέρεται στην μετεωρολογία, είτε αναφέρεται στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε αναφέρεται στην εκπαίδευση των στρατευσίμων και στις δυνατότητες που θα έχουν να χρησιμοποιήσουν τη στρατιωτική τους θητεία για το μελλοντικό τους επαγγελματικό μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα