ΕΡΤ- Σκάνε γάιδαρο οι δήθεν ειδήμονες για το Μουντιάλ

21:57 18/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Φιλαράκι, όπως ξέρεις αγαπάω τα σπορ -και τη μπάλα, ειδικότερα. Παρακολουθώ, λοιπόν, όσα ματς τού Μουντιάλ προλαβαίνω καθημερινά. Όπως και τις σχολιαστικές εκπομπές. Ε, πρέπει να σου εξομολογηθώ πως με πιάνει θλίψη βλέποντας την εκπομπή τής ΕΡΤ, την οποία παρουσιάζουν ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής. Πολύ περισσότερο όταν θυμάμαι ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν, από σπουδαίους δημοσιογράφους.

Το σήμερα είναι σαν καρικατούρα των

άλλοτε «ένδοξων» ημερών. Εκπομπή χωρίς νεύρο, μπορεί να κοιμίσει άνετα όσους πάσχουν από αϋπνίες, γεμάτη εμμονές και εξυπνακισμούς.

Δεν ξέρω, φιλαράκι, αν άκουσες την ασύλληπτη ανοησία, στην οποία μάλιστα επέμεναν επί ώρα, για τη γκολάρα τού Κριστιάνο Ρονάλντο με φάουλ στο ματς με την Ισπανία. Έσκαγαν γάιδαρο στην ανηφόρα, επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι έφταιγε το τείχος, το οποίο (υποτίθεται ότι) δεν ήταν σωστά τοποθετημένο.

Τι και αν έδειχνε το ριπλέι ότι η μπάλα πέρασε από το πλάι με φοβερά φάλτσα και κατευθύνθηκε στο παραθυράκι τής εστίας; Καμιά σημασία δεν έδιναν οι «ειδήμονες». Αντί να μιλούν για την ιδανική εκτέλεση τού φάουλ από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, είχαν «κολλήσει» στο υποτιθέμενο «λάθος» τού τείχους.

Κανονικό παράδειγμα προς αποφυγήν, φιλαράκι…

ΕΡΤ- Σκάνε γάιδαρο οι δήθεν ειδήμονες για το Μουντιάλ

The post ΕΡΤ- Σκάνε γάιδαρο οι δήθεν ειδήμονες για το Μουντιάλ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα