Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ: εκπέμπουν μέσω διαδικτύου και καλούν σε συγκέντρωση

17:29 12/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Μετά την αναγκαστική «σιγή» που επιβλήθηκε σε εθνικό δίκτυο από τις 11:15 το βράδυ της Τρίτης στη συχνότητα των καναλιών της ΕΡΤ η φωνή των εργαζομένων συνεχίζει να ακούγεται μέσω Διαδικτύου από την διεύθυνση www.ert.gr.

Απλοί πολίτες παραμένουν έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή ενώ οι εργαζόμενοι το πρωί απηύθυναν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

σε νέα συγκέντρωση συμπαράστασης που είναι προγραμματισμένη για σήμερα έξω από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της απόφασης αναστολής λειτουργίας της.

Την έντονη αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης εξέφρασαν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ που καλούν τους δημοσιογράφους να δώσουν το παρόν στη σημερινή συγκέντρωση.

Για σήμερα κηρύχθηκε απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ ενώ από τις 6 το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει 24ωρη απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στο ΡΙΚ στην Κύπρο ενώ από το πρωί οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Κόκκινο» (που ξεκίνησε και πρώτο το πρωί), ΒΗΜΑ FM και Flash μεταδίδουν εκπομπές που έχουν σχέση με το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις εξελίξεις που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα