Επτά μήνες με αναστολή για φραστική επίθεση στη μητέρα του Παύλου Φύσσα

13:09 20/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε επτά μήνες με τριετή αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον άνδρα που η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, αναγνώρισε ως το πρόσωπο που της επιτέθηκε φραστικά και με χειρονομίες πρόσβαλε τη μνήμη του γιου της.

Η κυρία Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής

κι έπειτα από σφοδρή σύγκρουση μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών μέσα στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε. κάνοντας σε βάρος της χυδαίες κινήσεις.

«Οι χειρονομίες του ήταν σεξουαλικού περιεχομένου και χυδαίες. Δεν ήταν το προτεταμένο δάχτυλο, ούτε οι βρισιές, αλλά αυτό το χαιρέκακο στο πρόσωπο του. Το ευχαριστιόταν εκείνη την ώρα. Μου είπε: «Τι θέλεις εδώ που είναι ο Παυλος ο γ… Που βρίσκεται τώρα;» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεση της και συνέχισε: Το έκανε για να με εξοντώσει. Ήθελε να μειώσει τη μνήμη του γιου μου. Ήταν ευχαριστημένος που ο γιος μου είναι εκεί που είναι. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν αυτός παρότι τότε είχε και ένα μουσάκι» τόνισε η κυρία Φύσσα.

Από την πλευρά του ο θείος του Παύλου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης αναφέρθηκε στα επεισόδια: «Φώναζαν, αίμα τιμή Χρυσή Αυγή και στράφηκαν με απειλητικό τρόπο προς τα πάνω μας . Μπήκαν τα ΜΑΤ . Εκείνοι κινήθηκαν απειλητικά και φόνο θα κάνανε. Και ήρθε ο τύπος αυτός και άρχισε να βρίζει την αδελφή μου η οποία ήταν δίπλα μου. Όλα γίνονταν μπροστά στην αστυνομία … Έλεγε που είναι ο κ… ο γιος σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα